Kõik saab alguse ideest.

Kui tekib idee, on vaja selle teostajat. Meievaheline koostöö sai alguse enam kui viisteist aastat tagasi. Algselt konarlikuna tundunud teineteise piiride kompamine on aga andnud hea tulemuse.

Aastatega on iga pisidetail lihvitud teemandiks, tekitades omavahelise tööalase keemia. Mõistame teineteist poolelt sõnalt ja ajaga on tööjaotus hästi paika loksunud. Iga lubadus saab täidetud ja erisoovidele eitavalt ei vasta. Kui see just ei lähe vastuollu turvanõuetega.

Sajad erinevad üritused on andnud meile kindluse, et oleme õigel teel. Vahet pole, kas tegemist on väikese inimese sünnipäevapeoga või ettevõtte galaga. Kvaliteedis ja turvalisuses me ei tingi. Üritus peab algusest lõpuni järgima ühtset stiili ja väljapeetust ning kõigel peab olema The Best! tempel.
Meie koduleht sündis aastal 2017 vajadusest. Lootuses hakata tulevikus ka blogi pidama. Aeg aga lendas ja üks üritus ajas teist taga. Kiire oli hetkeni, mil maailm muutus. 12. märtsil 2020 hakati Eestis aega arvestama uues mõõtekavas. Järsku oli meie eelnev elu kadunud, üritustest rääkimata.

Inimesed kolisid kodukontoritesse ja hakati rääkima kasside ja koerte stressist, sest nemad ei saanud enam aru miks peremehed päevast-päeva kodus on. Microsoft Teamsist sai pereliige ja koosolekud kolisid sinna. Treeningud ja koolitused toimusid Zoomis ning käis arutelu kui turvaline see keskkond kübarturvalisuse aspektist vaadatuna on. Murdelisel ajal hakkasid kehtima uued mängureeglid.

Hiljutine andis tõuke alustada just nüüd blogiga. Vaatamata kiirustavale maailmale vajame kõik lugu. Ja mitte lihtsalt lugu vaid lausa head! Sellist, mis meid puudutab ja millest ettekujutlusvõime saab jõudu. Pakkudes inspiratsiooni ja hakates mõtlema, et äkki peaks selle või tolle korraldama. Kui mitte täna, siis homme. Kogudes ja jagades mõtteid ning julgust! Sest selles äris selleta ei saa!

Emilia ja Inara
Julged ette võtjad